Na alweer problemen zijn we nu echt online !

We moeten als eerste bericht op de wederom vernieuwde site onze excuses aanbieden. Excuses vanwege de onbeschikbaarheid van de site de laatste tijd. Ik zal kort proberen uit te leggen wat er is gebeurd.

Onze homepage http://www.the-pirates.nl verwees altijd naar http://piratesdarten.web-log.nl. Het zogeheten domein http://www.web-log.nl zou vier weken geleden overgezet worden naar http://www.weblog.nl (dus zonder streepje). Onze site zou ‘even een paar uurtjes down zijn’. Na twee weken onbeschikbaarheid is besloten het heft in eigen handen te nemen. Op onze eigen webspace van http://www.the-pirates.nl konden wij ook alles in eigen beheer gaan doen. Vandaar dat we twee weken geleden ‘online’ gingen met de vernieuwde site.

Vrijdag j.l. bleek echter ook deze nieuwe site niet benaderbaar. Gebleken is dat op de achtergrond een webserver waar wij onze data hadden staan is uitgezet en wij moesten via een andere server werken. Hier is ooit een mail over naar iemand geweest, maar dat is toen niet helemaal duidelijk door gekomen. We hebben toen vrij snel in ieder geval toch nog de poster voor het grote toernooi van zondag 18 september voor kunnen zetten. Meer was even niet mogelijk.

Op zaterdag, nu dus, hebben we ook wordpress weer aan de gang en omdat je dit bericht kunt lezen is het online zettten van de wederom vernieuwde site http://www.the-pirates.nl een feit. We hopen dat dit de laatste hordes waren die we moesten nemen en wensen jullie veel plezier op onze site.

Met vriendelijke dartgroet namens het webteam…
Berry van der Lit

One Comment

  1. Ping from Mr WordPress:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.