Dart Marathon in ‘t Kraaiennest t.b.v. Jong Nederland Harmelen

Dartbord-klokZaterdag 21 november is ons Kraaiennest in Dezibel het decor van een Dart Marathon voor het goede doel. Dat goede doel is Jong Nederland Harmelen. Een vereniging met veel binding met The Pirates. 12 mannen gaan proberen 12 uur lang te darten om daarmee sponsorgeld op te halen. Geld dat nodig is om het jaarlijkse tekort (iets te weinig leden en geen subsidie meer vanuit de gemeente) te kunnen opvangen. De mannen die deze uitdaging aangaan zijn: André Voorhout, Ton van Vliet, Mark Bader, David de Groot, Chris Fredriks, Martin van Vulpen, Arno Tummers, Ad van Kuik, Theo van Spanjen, Matthijs van Bouwhorst, Jos van Leeuwen en Berry van der Lit.

Tussen 13.30 en 15.30 uur darten de kinderen van Jong Nederland Harmelen hun eigen Dart Marathon. Ook zij laten zich hiervoor sponsoren. Het spreekt wel voor zich dat daarom aan de bar tot 16.00 uur geen alcoholhoudende drank verkocht zal worden.

Naast het sponsoren van de ruimte door de vereniging zijn er ook al velen onder jullie die 1 of meer darters sponsoren. Via deze weg wil Jong Nederland Harmelen jullie daar nu al hartelijk voor bedanken. Rest alleen nog 1 vraag… Wie wil er nu niet zien hoe die 12 darters ‘kapot’ gaan die dag?

Kom ze daarom aanmoedigen! Ze darten van 12.00 uur ‘s middags tot en met 24.00 uur ‘s avonds (2 pauzes om 18.00 en 20.30 uur van 30 min.).

Tot zaterdag!