Van Vulpen 301 dubbel in-uit een prooi voor…

Het tweede Van Vulpen toernooi kenmerkte zich door een aantal angsthazen voor de dubbel in. 15 man trotseerden dit probleem en gingen de strijd aan in ´t Kraaiennest. De verliezersronde werd na een 4-3 overwinning in de finale gewonnen door Sam van Engelen. Ton van Vliet werd verslagen. Fred Touw werd vierde omdat hij nipt verloor van Mark Bader, ook met 3-4.

De winnaarsronde kreeg deels te verwachten personen in de finale, maar toch ook weer niet. Sloos was in geslagen positie, maar wist in de kwartfinale toch Mikey van Bemmel het bos in te sturen. De Van Vulpen clash op het Van Vulpen toernooi werd gewonnen door Jasper van Vulpen. Hij speelde de finale tegen eerder genoemde Michiel Sloos. In een Best-of-11 trok Sloos met 6-5 aan het langste eind. De derde plaats was voor Martin van Vulpen die Chris Fredriks versloeg met 4 – 3. Alle finales / kleine finales beslist in de laatst mogelijke leg. Leuk niveau dus deze avond.

180 was er voor Mikey van Bemmel. Hoge finishes voor Mark Bader met 123, Michiel Sloos met 120, Jasper van Vulpen met 110 en Chris Fredriks met 100. Voor een toernooi met 15 man best een mooi aantal boekies. Wat het systeem volgende keer wordt…??? Dat weet alleen Martin van Vulpen.