Besloten toernooi: Piraatje met z’n Maatje

ZaterPiraatjeMaatjedag 18 juni 2016 is er voor het eerst een Piraatjes met z’n Maatje toernooi bij D.V. The Pirates. Een toernooi bedoeld om kinderen te betrekken bij de dartsport in Harmelen. Het is een besloten toernooi dus voor leden van de Pirates en kinderen/neefjes/nichtjes/kinderen uit hun buurt/kijk maar effies…

Wat houdt het Piraatje met z’n Maatje toernooi in?
Ieder lid van de Pirates mag zich als koppel inschrijven met een Maatje. Het Maatje is minimaal 8 en maximaal 16 jaar oud.
Met elkaar zal dit koppel spelen tegen andere koppels, het koppel blijft de hele middag bij elkaar.
Wanneer en van hoe laat tot hoe laat?
Inschrijven van 12.30 – 13.00 uur. Start toernooi 13.00 uur, eindtijd onbekend maar we hopen rond 16.30 uur klaar te zijn.
Wat voor systeem wordt er gespeeld?
We gaan zoveel mogelijk in poules van 3 koppels spelen. Best Of 5 170 en Best of 3 Kleine TacTics (15 t/m 20 en bull) tegen beide tegenstanders in de poule.
Daarna gaan de nummers 1 en 2 naar de winaarsronde, best of 5 501.  Nummers 3 naar verliezersronde, best of 3 301.
Bij tijd over of te weinig tijd houdt de organisatie de optie open de spelvorm aan te passen.
Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven is gratis kan alleen vooraf via een mail/app aan Berry van der Lit of een mail  aan dartverenigingthepirates@gmail.com.
Omdat we het uitproberen en niet TE groot willen beginnen kunnen er maximaal 30 koppels meedoen onder het motto “Wie het eerst komt, die het eerst maalt”.

Het logo hiernaast is overigens ontworpen door Arno Tummers, waarvoor dank!