Piraatje Maatje voor herhaling vatbaar!

Zaterdag 18 juni werd voor het eerst het Piraatje met z’n Maatje toernooi gehouden bij The Pirates. Deze eerste keer een try out, dus alleen met Pirates die samen spelen met een kind/kennis van tussen de 8 en 16 jaar. De kinderen kregen in ieder geval allemaal een grote zak spekkies, wat chips en drinken, dus die waren wel tevreden. Hun koppelmaten moesten dat via het darten laten zien. Maar wat een gezelligheid zeg! Liefst 15 koppels deden mee in poules van 3. Ze speelden BO3 170 en BO3 Kleine TacTics tegen elkaar. En dat bijvoorbeeld Sophie vader Ton helpt door meerdere keren de bull te gooien is fraai. En dat Michiel Sloos door Tommy zijn check geholpen wordt om überhaupt te kunnen winnen is fraai. Het samenspel was  dan ook het leukste deze middag en dat bleek weer uit de vele ‘teamshirts’ die men bedacht had naast de leuke teamnamen.

IMG_3543

Maar zoals het een goed toernooi betaamd hebben we ook hier een eindstand. Die werd in 3 poules van 5 koppels gespeeld. Tot op de plek uitgespeeld, want dan speelden alle kids ongeveer net zoveel partijtjes. Hoge finishes en 180-ers waren zeldzaam en benoemen we niet eens… want daar ging het helemaal niet om! In omgekeerde volgorde was de uitslag:

15. Team Klapkees – Kees Nolte en Ad van Kuik
14. Baspalona – Bas en Berry van der Lit
13. De Ropejes – Esmee en Fred Touw
12. De Smurfen – Sophie en Ton van Vliet
11. De Breo’s – Bram van Vliet en Theo van Spanjen
10. Team Hopeloos – Wendy en Jan van der Louw
9. Als het maar Waik is – Djayden en Jasper Oostveen
8. De Knuffelberen – Bert Nolte en Paul Derks
7. The Bulls – Oscar en Martin van Vulpen
6. Samson en Gert – Tessa en Wessel van Vulpen
5. De TumTummetjes – Timon en Arno Tummers
4. Team H&M – Michelle van Vliet en Harold van Dam
3. Jansen en Jansen – Levy en Maarten Jansen
2. Ajanoord – Igor… en Mikey van Bemmel
1. KansSloos – Tommy en Michiel Sloos

Een hele leuke middag zo bij elkaar. Voor een volgende keer het tweede deel nog ietsje korter… en dat gaan we ook zeker uit proberen. Hou de Pirates agenda maar in de gaten!