Pirates Goede Vrijdag goed voor Alle

Goede Vrijdag werd voor de 26e keer het Goede Vrijdag toernooi gehouden. Wederom met een grote deelname van liefst 57 personen. Gelukkig kon de Kwakbollen-Harto ruimte weer gebruikt worden om 3 extra banen in te zetten. In 13 poules van 4 en 1 van 5 werd gestreden om in de winnaarsronde te komen. Dat lukte de 14 nummers 1 en 2 uit de poules. Verrassingen daarbij? Toch wel. Roy verwacht je daar niet altijd en Ton ´Verliezersronde´ Van Vliet al helemaal niet, maar Ruud Vianen al helemaal niet. Toch waren zij daar met vele corifeen.

Loting bracht echter gelijk al kanshebbers tegen elkaar. Wessel mocht het opnemen tegen Michiel en moest zijn meerdere erkennen. Sloos kwam nog 1 rondje verder, maar dolf toen het onderspit tegen een andere teamgenoot, Alle Lenoir. Alle stormde door naar de finale waarhij Tim IJtsma tegenkwam, lastig zat. Maar Alle wist ook Tim te verslaan en werd voor het eerst winnaar van een Pirates toernooi. Hulde!

De verliezersronde finale ging tussen teamgenoten Dustin ´Tjokko´ Broekhuizen en Mark ´Bedur´ Bader. Tjokko trok aan het langste eind en won de finale met 3-1. Gedeelde derde plaats was voor Kuner Smaling en Sam van Engelen.

De sfeer was deze avond perfect en iedereen werkte er goed aan mee het speelschema snel te laten verlopen. Ook leuk was het dat veel Cresponners en de oud-organisatoren deelnamen. Rond 01.30 uur was het toernooi dan ook ten einde en konden de prijzen worden uitgereikt. Boekies waren er nog voor:
– 180-ers: Tim IJtsma (2), Dustin Broekhuizen, Alle Lenoir
-Hoge finish: Alle Lenoir (130), Wilco Spruit (127), Ronald Scholten (114), Jasper v Vulpen (106), Wesley de Breij (106), Mikey v Bemmel (102)