Alco wint de Pirates Clubkampioenschappen 2017

Schermafbeelding 2017-08-08 om 21.07.13Het werd een rustig avondje met Pirates 2 aanwezig op de bruiloft van Mikey en Jens en diverse andere afwezigen. Dat mocht de pret niet drukken, de 22 deelnemers vermaakten zich prima.

De allerlaatste plaats werd na een enerverende partij een prooi voor Berry van der Lit. Hij mocht niet winnen van Michael van Dam en werd  dus 22e. De verliezersronde werd daarna een prooi voor Harold van Dam. Hij versloeg in de finale Bart van Vliet met 4-2. Daarvoor hadden zij gewonnen van Fred Touw en Jelle Sietsma.

In de winnaarsronde moest verrassing Dave Fredriks het afleggen tegen Alco van Miltenburg en kon Vincent Oostrom het niet bolwerken tegen Jip Rottier. We waren lekker op tijd en dus werd de finale tussen Alco en Jip een best-of-negen. Alco bleek de langste adem te hebben en wist Jip met 5-2 te verslaan. Eindelijk staat hij weer eens op de ‘winnaarslijstjes’… Fraai.

Een 180 was er deze avond nog voor Jelle Sietsma. Hoge finishes voor Alco van Miltenburg (101), Mark Bader (127) en de mooiste van de avond Jan van der Louw (145). De toon is gezet… er komt weer een mooi Pirates seizoen aan!