Goede Vrijdag goed en gezellig

De 28e editie van het Goede Vrijdag toernooi was met 44 deelnemers goed bezet. Met ook een club Cresponners is dit van origine Crespon toernooi werd het ook weer erg gezellig. Verrassingen te over deze avond. Want wie rekent erop dat Alex van Wijk 1e in zijn poule wordt? En wie rekent erop dat Maaike van Veen de winnaarsronde ingaat? En wie rekent erop dat Marco Nolte een 180 gooit? En wie rekent erop dat John Riepe voor het eerst in zijn dart carrière een beker mee naar huis mocht nemen? En wie rekent op Bader en Sjoes in de halve finale winnaarsronde? En wie rekent erop dat Michelle van Vliet ‘gewoon’ met 20-0 van Lit wint? Niemand dus.

Gelukkig waren er ook weer vast waarden te noteren. Ton bleef gewoon ‘Verliezersronde’ van Vliet. Mike gooide gewoon weer 3x 180 en de hoogste finish van de avond met 124. En de finale werd weer gewoon een Pirates 2 onderonsje. De finale werd wat eenzijdig, want bij Jip was het beste er vanaf en Sloos presteerde nog keurig. De verliezersronde werd een prooi voor David de Groot die in een ook eenzijdige finale Ton van het bord gooide. Keurig op tijd (ja Theo, het was als altijd weer half twee) was alles afgerond.

Dank weer aan allen die geholpen hebben met opbouwen, afbreken, bardienst draaien, hapjes rondbrengen en opruimen. Het was weer top! Dank jullie wel.

Winnaarsronde: 1e Michiel Sloos, 2e Jip Rottier, gedeeld 3e Mark Bader, Sjoerd van der Aar.
Verliezersronde: 1e David de Groot, 2e Ton van Vliet, gedeeld 3e Paul Derk, John Riepe
Hoge finishes: 124 Mike van Bemmel, 108 Menno Lammers.
180-ers: Mike v Bemmel (3), Alle Lenoir (2), Michiel Sloos (2), David de Groot, Jip Rottier, Marco Nolte, Rick Vianen