Open Harmelen prooi voor Jasper van Vulpen

Zaterdag 11 mei werd de Open Harmelen gehouden. Met concurrentie van een Crespon weekend weg en het Groene Hart Festival kwamen slechts 21 deelnemers opdagen. Gezellig werd het overigens wel weer! Met 4 poules van 4 en 1 van 5 werd het toernooi begonnen en direct waren er verrassingen te noteren. Wilco Spruit en Jip Rottier werden bijvoorbeeld naar de verliezersronde verwezen in hun sterke poules en Mirjam van Spanjen en Dave Fredriks haalden de winnaarsronde.  Jip wist overigens wel een hele hele hele fraaie 170 check te noteren! Hulde daarvoor.

In de verliezersronde werden Ton van Vliet en Michael van Dam gedeeld 3e, zij legden het af tegen de latere nummer 2 Wilco Spruit en nummer 1 Jip Rottier. De finale was eenzijdig en ging met 4-0 naar Jip. De finale van de winnaarsronde ging tussen Jasper van Vulpen en Egon Blom. Bij Egon was het beste er vanaf en hij verloor kansloos met 5-1 van Jasper die de hele avond constant goed gooide.

Boekies deze avond heb ik wel genoteerd, maar het briefje ben ik kwijt… Ik weet dus nog de 170 check van Jip en van Jasper een 145 (?) en 106 (?) check. De 180-ers heb ik helemaal niet op het netvlies. Dus wie me hieraan kan helpen… graag!