Warme maar leuke Piraatje Maatje middag!

ZonPiraatjeMaatje2019dag 23 juni kwam 13 koppels af op het Piraatje met z’n Maatje toernooi. Een (goede bekende van een) Pirate doet mee met een Maatje, dat Maatje is ongeveer tussen de 8 en 16 jaar oud. De warmte deze dag had de deelnemers niet tegen gehouden om een gezellige middag te gaan houden. Veel van de Maatjes hadden het er thuis al weken over dat het toernooi weer op stapel stond. Voor het los ging gauw op de foto met z’n allen, want anders vergeten we dat. En dat zou zonde zijn. (klik op de foto voor de grote versie)

Na de voorrondes gingen 5 koppels naar de verliezersronde. Zij speelden allemaal 1 potje 301 (singel in singel out) om de eindstand te bepalen. De mooiste check was nog wel van Daan van der Lit die 74 wist te checken tegen zijn broer Bas van der Lit en André Voorhout.  De eindstand verliezersronde:
1. Maakt mij niet uit (Quinten en Dustin Broekhuizen)
2. FC Messi (Daan en Berry van der Lit)
3. De Steentjes (Thijs en Jacco Steenbergen)
4. De Brillllls (Bas van der Lit en André Voorhout)
5. Bulls Eye (Robin en Geurt van Geutselaar)

De winaarsronde begon met 8 teams direct in de knock-out met BO3 – 501. Met in de halve finale en finale zelfs BO5 – 501. Spannend werd het zeker in de finale, de Campingboys kwamen met 2-0 voor maar verloren op uithoudingsvermogen toch nog met 2-3 van KanSloos. De eindstand van de winnaarsronde:
1. KanSloos (Tommie en Michiel Sloos)
2. De Campingboys (Bram van Vliet en Harold van Dam)
Gedeeld 3e: Ik heb het vorig jaar al gedaan (Levi en Maarten Jansen) – Put your green shoes on (Mats en Egon Blom)
Gedeeld 5e: De Schwarzies (Luc en Dennis Schwarze) – De Calimero’s (Sophie en Ton van Vliet)
Maatje te groot of te klein (Bert Nolte en Alle Lenoir) – Bad Boys (Djayden en Jasper Oostveen)

Tijdens de middag werden de Maatjes al getrakteerd op chips en een frisdrankje, bij de prijsuitreiking kreeg ook iedereen nog minimaal een mooie medaille omgehangen. Vooral verdiend voor de kids die vaak een beter niveau haalden dan hun Piraatje, in ieder geval in mijn geval dan (Berry). Met de belofte volgend jaar weer een Piraatje met z’n Maatje toernooi te houden was rond 16.30 uur de mooie middag klaar. Hou de site in de gaten, want misschien dat we eerder het seizoen al een keer een ander kids-toernooi gaan houden.