Pirates Onderlinge competitie

De Pirates Onderlinge (PO) competitie is afgestoft om in Corona-tijd toch veilig te kunnen darten.

Pispot is een pot, waar men 's nachts zijn behoefte kan doen - Museum.frl

Met het uitstellen van de DBMN competitie tot 1 januari 2021 (minimaal) heeft het bestuur gezocht naar een mogelijkheid toch een soort van competitief te kunnen darten. Natuurlijk met in achtneming van alle RIVM regels. Er wordt daarom per speelavond slechts 1 wedstrijd gespeeld. Om de niveau-verschillen iets kleiner te maken worden zogeheten handicaps toegepast.

Er doen acht teams mee aan deze PO-competitie. Pirates 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 en Kroon Darts. We spelen singels/dubbles BO5/501 en teamronde BO1/1001. Iedereen speelt zeven wedstrijden en de laatste speelavond is vrijdag 20 november 2020.

Wedstrijden van de eerste speelweek zijn:
Di 15 september: Pirates 1 – Pirates 5
Wo 16 september: Pirates 4 – Pirates 6
Do 17 september: Kroon Darts – Pirates 2

Vrij zijn deze week Pirates 0 en Pirates 3.