Jasper van Vulpen prolongeert zijn titel

Bijna 13 maanden na het laatste toernooi, ook de Pirates Clubkampioenschappen, mochten we eindelijk weer eens aan de bak. Met 26 deelnemers konden we nu weer in het Kraaiennest terecht. Wel net zo gezellig en vooral ook veel minder opbouwwerk.

Na voorrondes in poules van 4 of 5 spelers (BO3) werden de winnaars- en verliezersronde ingezet. Direct knock-out, dus er werd heel scherp gedart.

De verliezersronde werd uiteindelijk binnen geharkt door Paul Derks. Hij versloeg in de finale Nathan Spaan. Gedeeld 3e werden Marco Nolte en Mirjam van Spanjen.

Na een eenzijdige finale werd de winnaarsronde een prooi voor Jasper van Vulpen die de verrassing van het toernooi, Ton van Vliet, met 4-0 versloeg. Zij waren in de finale gekomen door Jip Rottier en Rick Vianen te verslaan, die daarmee gedeeld 3e werden. Jasper prolongeerde hiermee zijn titel van Clubkampioen. Hij deed dat op indrukwekkende wijze door in het hele toernooi slechts één leg af te staan!

180-ers waren er deze avond voor:
Jasper van Vulpen (4), Jip Rottier (3), Niels Ebskamp (2), Jan van der Louw (1) en Ton van Vliet (1).
100(+) finishes waren er deze avond voor:
Jan van der Louw (113), Mirjam van Spanjen (112), Paul Derks (105), Jip Rottier (104), Niels Ebskamp (103) en Tom Severs (100).

Conform de regels konden keurig en ruim voor 24.00 uur de prijzen worden uitgereikt. Op naar het volgende toernooi. Het Pirates Blind Koppel toernooi zal worden gehouden zondagmiddag 31 oktober 2021. Aanvang 13.30 uur, verder informatie volgt nog.