Piraatje-Maatje was weer leuk!

Het vijfde Piraatje-Maatje toernooi van zaterdag 25 juni werd weer een hele leuke. Totaal hadden 10 koppels zich aangemeld. Helaas trok 2 minuten voor aanvang 1 team zich nog terug. Te laat om het speelschema nog aan te passen naar een korter format. Maar goed… het was niet anders.

Na in poultjes BO3 170 en BO3 TacTics gespeeld te hebben werden de wedstrijden om de plaatsbepaling gehouden. Het leukste was dat heel wat van de Maatjes ook mooie scores en finishes gegooid hebben deze middag. De mooiste was wellicht de Dubbele Bull finish van Toon ‘the Bullman’ Lenoir. Heel fraai.

De eindstand van deze middag (ondergeschikt aan het plezier overigens) was als hieronder. Alle Maatjes waren al een paar keer voorzien van chips en drinken en mochten ook nog een prijsje uitzoeken bij de uitreiking.

9e plaats: Wij kunnen echt niets (Daan en Berry vd Lit)
8e plaats: Savage Noltes (Jan en Marco Nolte)
7e plaats: Niet Stuiterende Ballen (Bas vd Lit en Stijn v Dijk)
6e plaats: Dubbel 3 is mijn favoriet (Sophie en Ton v Vliet)
5e plaats: ‘t Blinde Pijltje (Guus Lenoir en Michiel Sloos)
4e plaats: Team Power (Saar Lenoir en Tommie Sloos)
3e plaats: Piraten over 10 jaar (Toon en Alle Lenoir)
2e plaats: Niet nu he! (Bert Nolte/Milan Oostveen en Paul Derks)
1e plaats: Doe eens je best joh! (Bram v Vliet en Harold v Dam)

Op naar de zesde editie, voorlopig gepland op zondag 25 juni 2023. Blijf op deze site kijken om te zien of dat zo blijft.