Clubkampioenschappen een succes

Vrijdg 2 september is met 25 deelnemers gespeeld om het Clubkampioenschap. Na de poule (5 poules van 5) streden 15 spelers om de hoofdprijs. De 10 overige spelers speelden in de verliezersronde om de troostprijzen. Mooiste moment van de avond was in ieder geval de 152 check van Mirjam van Spanjen.

Eerste in de verliezersronde werd Rick Vianen die de finale wist te winnen van Nathan Spaan die dus tweede werd. Berry van der Lit en Niels Ebskamp konden het in de halve finale niet tegen hen bolwerken.

In de winnaarsronde was het een harde strijd. In de halve finale konden Mark Bader en Jip Rottier het net niet redden en werden gedeeld derde. De zinderende finale werd na een 2-4 stand in het voordeel van Jasper van Vulpen toch gewonnen door Egon Blom met 5-4. Hulde en felicitaties aan Egon!

Verliezersronde uitslag:
Gedeeld 9e: Ad van Kuik en Marco Nolte.
Gedeeld 5e: Fred Touw, Paul Derks, Dion Knorren, Theo van Spanjen
Gedeeld 3e: Berry van der Lit, Niels Ebskamp
2e plaats: Nathan Spaan
1e plaats: Rick Vianen

Winnaarsronde uitslag:
Gedeeld 9e: Ton van Vliet, Maarten Jansen, Bas Ebskamp, Bas van der Lit, Mirjam van Spanjen, Dave Fredriks, Hennie van Kessel.
Gedeeld 5e: Alle Lenoir, Gilby van den Brink, Harold van Dam, Kees de Groot
Gedeeld 3e: Jip Rottier, Mark Bader
2e plaats: Jasper van Vulpen
1e plaats: Egon Blom

180-ers:
Jasper van Vulpen (4), Egon Blom (4), Rick Vianen (2), Kees de Groot (1) en Alle Lenoir (1).
Hoge finishes:
Mirjam van Spanjen (152), Egon Blom (121, 120, 100), Hennie van Kessel (114, 110), Jip Rottier (110).