Jip Rottier winterkampioen

Zaterdag 17 december streden 26 deelnemers om de titel Winterkampioen bij D.V. The Pirates. In de kwart- en halve finales van zowel winnaars- als verliezersronde werden serieus goede partijen aan het bord gebracht. De boekjes bevestigen dit.

180-ers: Michiel Sloos (3x), Jasper v Vulpen (2x), Jip Rottier (2x), Gilby vd Brink (1x), Ivar (1x), Wilco Spruijt (1x) en Mirjam v Spanjen (1x).
Hoge finishes: Jos v Leeuwen (149), Hennie v Kessel (119), Nathan Spaan (117), Kees de Groot (104) en Bryan (100).

In de verliezersronde ging uiteindelijk Brayn aan de haal met de titel. Hij versloeg Nathan Spaan in de finale. De finale van de winnaarsronde werd een thriller. Jip Rottier kwam in een Best of Seven voor met 3-0. Jasper van Vulpen vocht zich echter knap terug tot 3-3. De zenuwachtige 7e leg werd uiteindelijk binnen gehengeld door Jip. Hulde, een mooie prestatie!