Topseizoen voor de Pirates

Wie het allemaal gevolgd heeft weet dat het voor de Pirates een topseizoen is geweest. Een opsomming van de steeds betere resultaten.

Pirates 6 wist het na een paar promoties op rij niet bol te werken in de 2e divisie. Een mooi leerjaar, gaan zeker nog weer terugkomen!

Pirates 0 speelt een in de 5e divisie echt middenmoot jaar. Winst en verlies wisselen elkaar af. De 10e partij van de avond sluiten ze echter altijd winnend af.

Pirates2-promotie-EredivisiePirates 1 had in de 5e divisie een bliksemstart maar leefde iets boven haar stand. Eindigde uiteindelijk toch nog keurig op de 4e plaats.

Pirates 4 wist zich in de 4e divisie naar een mooie 4e plaats te knokken. Een keurig resultaat na het vertrek van één van de betere spelers.

Pirates 5 heeft in geen jaren zo stabiel gespeeld in de 4e en behaalde een keurige 3e plek, promotie dus naar de 3e divisie!

Pirates 3 wist zich ook naar boven te werken. Een steady seizoen werd afgesloten met een solide 3e plek. Promotie naar de 3e di
visie.

Pirates 8 herhaalde het kunstje van Pirates 3 en 5, maar dan in de 3e divisie. En dus promotie naar de 2e divisie!

Pirates 2 tot slot maakte het onmogelijk geachte toch waar… Een 2e plaats in de 1e divisie en dus promotie naar de Eredivisie !!!

4 promoties ten opzichte van 1 degradatie. Voorwaar een schitterend resultaat. Hier de foto van Pirates 2, succes volgend seizoen in de Eredivisie!