Alle Lenoir voorzitter The Pirates

Tijdens de jaarvergadering van The Pirates is Alle Lenoir gekozen tot voorzitter van D.V. The Pirates. Unaniem kozen de leden hem als voorzitter als opvolger van Michiel Sloos.

Michiel heeft het ambt van voorzitter ruim 5 jaar bekleedt en heeft dat altijd met plezier gedaan. Hij vond dat het tijd werd voor nieuw bloed op de positie van voorzitter. Bij het eerstvolgende toernooi, waarschijnlijk de clubkampioenschappen, zullen we Michiel nog eens in het zonnetje zetten.

Alle neemt het stokje van hem over. In eerste instantie zag hij zichzelf eerder in een andere rol in het bestuur komen, maar toch is het voorzitter geworden. Alle is speler van Pirates 2, het hoogst spelende Pirates team. Hij is al jaren lid van onze vereniging en winnaar van een paar toernooien, voor de leden en belangstellenden dus zeker geen onbekende! Voor de rest hiernaast een, ietwat gedateerde, foto van Alle.

Welkom als voorzitter Alle, maak er wat moois van!