Zomercompetitie 2023

Totaal hebben zich 14 teams aangemeld voor de zomercompetitie. De samenstelling van de teams, de loting van de poules, het speelschema en de uitslagen zullen allemaal op de facebook-pagina van de Zomercompetitie geplaatst worden. De teams (met captain) zijn:

1. H.V.D. (Mirjam van Vliet) 2. De Berkenbeukers (Fred Touw) 3. De Meern on Tour (Kuner Smaling). 4. Team met Frank (Dennis van Hall). 5. Leane is afwezig dit jaar (Mark Bader). 6. Robin Hood (Theo van Spanjen). 7. Fuengirola Rippers (Harold van Dam). 8. Nog ééntje dan! (Marco Nolte). 9. OOPS… We Darten! (Michiel Sloos). 10. De Louie’s (Dustin Broekhuizen). 11. Als ik niet op de fiets zit ben ik er weer bij (Chris Fredriks). 12. De Stuiterballen (Stijn van Dijk). 13. Ontkurkt! (Nathan Spaan). 14. Baby Darts (Bas van der Lit)