Pirates Blind Koppel toernooi

Zaterdag 21 oktober 2023 werd het met 13 koppels, blind aan elkaar geloot, een gezellig avondje. Na de poulefase met natuurlijk een poule des doods die enorm lang duurde gingen we door naar de knockouts.

In de verliezersronde werden de koppels Paul Derks/Berry van der Lit en Marco Nolte/Andre Voorhout gedeeld derde. In een spannende eindstrijd werden Theo van Spanjen/Matthijs Nap verslagen door Tommie Sloos/Ad van Kuik.

In de winnaarsronde bleken Kees de Groot/Maarten Jansen en Michiel Sloos/Dustin Broekhuizen net niet opgewassen tegen de druk. Gedeeld derde werden ze. In een spannende eindstrijd werden Wesley de Breij/Stijn van Dijk verslagen door Berkenbeukers Alle Lenoir/Fred Touw.

Hoogste teamfinish deze avond: Bas van der Lit/Mirjam van Spanjen, 190! Gevolgd door 170 van Alle/Fred en 108 van Berry/Paul.

Individuele 180-ers: Wesley de Breij, Alle Lenoir, Tommie Sloos.

Individueel hoogste finishes: Mirjam van Spanjen (130)