31e Goede Vrijdag voor Gerard Norbruis

Vrijdag 29 maart werd een hele goede vrijdag voor Gerard Norbruis. Hij wist in de finale van het oergezellige toernooi Jeffrey Vink te verslaan.

Het altijd druk bezette toernooi had dit keer 57 deelnemers. Verdeeld over 13 poules van 4 en 1 poule van 5 werd gestreden om in de winnaarsronde te komen. Jammer was alleen de veel te late afmelding van ene Rick Vianen, deze boekie-loze darter wist blijkbaar al dat hij deze avond weer geen deuk in een pakkie boter zou gooien.

Wie het niet haalde kwam in de verliezersronde. In de kwartfinales dolven Robin Meijer, Michiel Sloos, Roy Blom en Paul Derks het onderspit. Na de halve finales werden Arno Tummers en Dylan Jeuster gedeeld 3e. De finale was een Pirates 5 onderonsje. De 2e plaats was voor Matthijs Nap die in de finale verloor van Jan van der Louw.

De winnaarsronde kende een aantal spannende wedstrijden van een behoorlijk hoog niveau. Gedeeld 5e werden Barrry Verbon, Max Werdler, Henny van Kessel en Bram van Vliet. In de halve finales verloren Mike van
Bemmel en Jasper van Vulpen, zij werden gedeeld 3e. De finale werd gewonnen door Gerard Norbruis, hij wist in de finale te winnen van Jeffrey Vink. Op naar de 32e editie!

180-ers: Jeffrey Vink (4x), Gilby van den Brink (2x), Dennis van Hall (1x), Fred Touw (1x), Max Werdler (1x), Tommie Sloos (1x), Gerard Norbruis (4x), Henny van Kessel (2x), Alle Lenoir (1x), Robin Meijer (1x)

171-er: Fred Touw (1x)

Hoge finishes: Jasper van Vulpen (142), Gerard Norbruis (131 en 116), Jeffrey Vink (130 en 126), Tommie Sloos (111), Robin Dijksterhuis (110), Dylan Jeuster (107), Mike van Bemmel (100)