Piraatje-Maatje zaterdag 24 juni

Zaterdag 24 juni 2023 is er voor de zesde keer een Piraatje met z’n Maatje toernooi bij D.V. The Pirates. Een toernooi bedoeld om kinderen te betrekken bij de dartsport in Harmelen. Het is een besloten toernooi dus voor leden van de Pirates (en oud-leden of heeeeele goeie bekenden) en kinderen/neefjes/nichtjes/kinderen uit hun buurt/kijk maar effies…

Wat houdt het Piraatje met z’n Maatje toernooi in?
Ieder lid van de Pirates (of oud-lid of heeeele goeie bekende) mag zich als koppel inschrijven met een Maatje. Het Maatje is minimaal 8 en maximaal 17 jaar oud. Met elkaar zal dit koppel spelen tegen andere koppels, het koppel blijft de hele middag bij elkaar.
Wanneer en van hoe laat tot hoe laat?
‘t Kraaiennest is open vanaf 13.00 uur. Start toernooi 13.30 uur, eindtijd onbekend maar we hopen rond 16.00 – 16.30 uur klaar te zijn.
Wat voor systeem wordt er gespeeld?
Dat laten we bij het begin van het toernooi weten.
Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven is gratis kan, liefst vooraf, via pirates.toernooien@gmail.com.
Op de dag zelf kan het ook tot een maximum van 20 koppels. De inschrijvingen houden we bij op deze site onder het motto “Wie het eerst komt, die het eerst maalt”.

Ingeschreven per 18-06-2023 zijn:
1. Berry en Daan van der Lit, 2. Paul Derks en Colin Oostveen, 3. Harold van Dam en Milan Oostveen. 4. Egon en Sven Blom. 5. Ton en Sophie van Vliet.