Toernooien Archive

Pirates Blind Koppel – zondag 9 oktober

Posted 21/09/2022 By The Pirates

We gaan weer eens heerlijk zien hoe een ‘blinde loting’ de mooiste en verrassendste koppels bij elkaar kan zetten. Deze zondagmiddag van 9 oktober is de inschrijving vanaf 13.00 uur open, iedereen van 16 jaar en ouder mag meedoen.

De inschrijving sluit om 13.30 uur. Dan gaan alle namen in de hoge hoed en worden de deelnemers ‘blind’ koppels aan elkaar gekoppeld. Deze koppels spelen samen het toernooi. Welke speltypes gehanteerd worden zal ook deze middag bekend worden. Gewoon gezellig een middagje pijlen gooien.

Inschrijving open om 13.00 uur.
Start toernooi: 13.30 uur.
Kosten: € 3,50 per persoon (2 streepjes)
We hopen rond 17.00 uur klaar te zijn. Minder weergeven

Clubkampioenschappen 02-09-2022

Posted 03/08/2022 By The Pirates

Vrijdag 2 september is het tijd voor de 13e versie van de clubkampioenschappen van D.V. The Pirates. Deelname is gratis, maar alleen mogelijk voor leden en steunleden van The Pirates.

Inschrijving open vanaf 19.30 uur. Aanvang toernooi 20.00 uur.

Wie stoot Paul Derks van de troon als winnaar verliezersronde? En wie stoot Jasper van Vulpen van zijn troon al winnaar van de winnaarsronde? We gaan het meemaken.

Ennuh… ben je geen lid of steunlid dan kun je altijd de deelnemers nog aan komen moedigen! Tot vrijdag 2 september allemaal.

Piraatje-Maatje was weer leuk!

Posted 27/06/2022 By The Pirates

Het vijfde Piraatje-Maatje toernooi van zaterdag 25 juni werd weer een hele leuke. Totaal hadden 10 koppels zich aangemeld. Helaas trok 2 minuten voor aanvang 1 team zich nog terug. Te laat om het speelschema nog aan te passen naar een korter format. Maar goed… het was niet anders.

Na in poultjes BO3 170 en BO3 TacTics gespeeld te hebben werden de wedstrijden om de plaatsbepaling gehouden. Het leukste was dat heel wat van de Maatjes ook mooie scores en finishes gegooid hebben deze middag. De mooiste was wellicht de Dubbele Bull finish van Toon ‘the Bullman’ Lenoir. Heel fraai.

De eindstand van deze middag (ondergeschikt aan het plezier overigens) was als hieronder. Alle Maatjes waren al een paar keer voorzien van chips en drinken en mochten ook nog een prijsje uitzoeken bij de uitreiking.

9e plaats: Wij kunnen echt niets (Daan en Berry vd Lit)
8e plaats: Savage Noltes (Jan en Marco Nolte)
7e plaats: Niet Stuiterende Ballen (Bas vd Lit en Stijn v Dijk)
6e plaats: Dubbel 3 is mijn favoriet (Sophie en Ton v Vliet)
5e plaats: ‘t Blinde Pijltje (Guus Lenoir en Michiel Sloos)
4e plaats: Team Power (Saar Lenoir en Tommie Sloos)
3e plaats: Piraten over 10 jaar (Toon en Alle Lenoir)
2e plaats: Niet nu he! (Bert Nolte/Milan Oostveen en Paul Derks)
1e plaats: Doe eens je best joh! (Bram v Vliet en Harold v Dam)

Op naar de zesde editie, voorlopig gepland op zondag 25 juni 2023. Blijf op deze site kijken om te zien of dat zo blijft.

5e Piraatje-Maatje toernooi

Posted 08/06/2022 By The Pirates

Zaterdag 25 juni 2022 is er voor de vijfde keer een Piraatje met z’n Maatje toernooi bij D.V. The Pirates. Een toernooi bedoeld om kinderen te betrekken bij de dartsport in Harmelen. Het is een besloten toernooi dus voor leden van de Pirates (en oud-leden of heeeeele goeie bekenden) en kinderen/neefjes/nichtjes/kinderen uit hun buurt/kijk maar effies…

Wat houdt het Piraatje met z’n Maatje toernooi in?
Ieder lid van de Pirates (of oud-lid of heeeele goeie bekende) mag zich als koppel inschrijven met een Maatje. Het Maatje is minimaal 8 en maximaal 17 jaar oud. Met elkaar zal dit koppel spelen tegen andere koppels, het koppel blijft de hele middag bij elkaar.
Wanneer en van hoe laat tot hoe laat?
‘t Kraaiennest is open vanaf 13.00 uur. Start toernooi 13.30 uur, eindtijd onbekend maar we hopen rond 16.30 – 17.00 uur klaar te zijn.
Wat voor systeem wordt er gespeeld?
We willen zoveel mogelijk in poules van 3 koppels spelen. Waarschijnlijk met 170 / TacTics. En in de knock-out fase 501/301.
Bij tijd over of te weinig tijd houdt de organisatie de optie open de spelvorm aan te passen.
Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven is gratis kan, liefst vooraf, via pirates.toernooien@gmail.com.
Op de dag zelf kan het ook tot een maximum van 20 koppels. De inschrijvingen houden we bij op deze site onder het motto “Wie het eerst komt, die het eerst maalt”.

Inschrijvingen tot en met 13 juni bekend:
1. Ton en Sophie van Vliet
2. Maaike van Veen en Bas van der Lit
3. Marco Nolte en Jan Nolte
4. Paul Derks en Bert Nolte
5. Berry en Daan van der Lit
6. Jason en Blaise Bouwman
7. Alle en … Lenoir
8. Michiel Sloos en … Lenoir
9. …. en … Lenoir
10. Harold van Dam en Bram van Vliet

Pirates Open Harmelen

Posted 08/05/2022 By Berry

Zaterdag 14 mei 2022 is het volgende toernooi der piraten: Het Pirates Open Harmelen.

Aanmelden kan vooraf door een mail te sturen aan pirates.toernooien@gmail.com, dit kan tot uiterlijk 20.00 uur op vrijdag 13 mei. Afhankelijk van het aantal voorinschrijvingen wordt besloten of we het toernooi in de eigen ruimte houden (max. 40 deelnemers) of dat er ook in de Kwakbollenruimte gedart wordt.

Op de avond zelf is aanmelden ook nog mogelijk van 19.30 – 20.00 uur, natuurlijk totdat het maximumaantal deelnemers bereikt is.

Deelname kost je € 3,50 (of twee streepjes op je rekening).

Pirates Goede Vrijdag toernooi

Posted 15/04/2022 By Berry

Goede Vrijdag 15 april was weer het oudste toernooi van Harmelen. De eerste editie was al in 1990. Het was weer een heerlijk groot deelnemersveld. Liefst 48 deelnemers hadden zich tijdig aangemeld om mee te kunnen doen. De poules leverden 24 spelers op die de winnaarsronde ingingen en 22 die naar de verliezersronde door mochten. De eindstand werd:

Verliezersronde:
Gedeeld 17e: Berry vd Lit, Stijn v Dijk, Michelle v Vliet, Brian Overbeek, Hans Dijkers, Thijs Dijkers
Gedeeld 9e: Jason Bouwman, Richard d Groot, Ad v Kuik, John Riepe, Nigel v Eck, Theo v Spanjen, Bas Ebskamp, Michel Gerritsen
Gedeeld 5e: Fred Touw, Ton v Vliet, Lennart v Bemmel, Michel Gerritsen
Gedeeld 3e: Paul Derks, Rik Vianen
2e: Luuk de Bruin
1e: Alle Lenoir

Winnaarsronde:
Gedeeld 17e: Edwin Schouwenaar, Marco Nolte, Jolanda Severs, Jan vd Louw, Niels Rijksen, Jeroen Oostveen, Casper Schouwenaar, Bas vd Lit
Gedeeld 9e: Arno Tummers, Nathan Spaan, Dion Knorren, Jip Rottier, Bas Meerveld, Gilby vd Brink, Dustin Broekhuizen, Tijn Vermeer
Gedeeld 5e: Dave Fredriks, Mark Bader, Maarten Jansen, Kees de Groot
Gedeeld 3: Egon Blom, Michiel Sloos
2e: Tommie Sloos
1e: Jasper v Vulpen

Gegooide boekies dit toernooi:
180-ers voor: Bas Meerveld (3), Mark Bader, Dustin Broekhuizen, Jip Rottier, Berry vd Lit, Bas vd Lit, Nathan Spaan, Tijn Vermeer, Dave Fredriks, Tommie Sloos, Luuk d Bruin, Jasper v Vulpen.
Hoge finishes voor: 161 (met een 180 in de leg en in 12 darts uit!), 108: beide Dustin Broekhuizen.

Inschrijving Goede Vrijdag open

Posted 16/03/2022 By Berry

Het oudste toernooi van Harmelen is het Goede Vrijdag toernooi. Voorheen georganiseerd door Crespon, sinds 1990, en sinds een aantal jaar door The Pirates. (Goede) Vrijdag 15 april 2022 is het weer zover…

Omdat dit toernooi nog wel eens druk bezocht is en er maximaal 64 personen mee kunnen doen werken we met voorinschrijving. Tot en met 31 maart hebben leden van Crespon en (steun) leden van The Pirates voorrang op de inschrijving.
Klik op deze link om naar de pagina met verder informatie over de inschrijving te gaan.

Maarten Jansen wint Verrassingstoernooi

Posted 15/03/2022 By Berry

Zondag 6 maart werd het Verrassingstoernooi voor alleen (steun-)leden gehouden. Ondanks een aantal corona-afwezigen toch nog een opkomst van 19 deelnemers. De verrassing was dat er geen bekers waren om uit te reiken, dat Lit er niet was om het toernooi te leiden en dat het toernooi volgens een normaal 501 systeem werd gespeeld.

De verliezersronde werd gewonnen door Michiel Sloos. Hij won in de finale van Dion Knorren. Tom den Boer en Luc de Bruijn werden gedeeld derde.

De winnaarsronde werd na een jojo-wedstrijd gewonnen door Maarten Jansen, hij versloeg in de finale Mikey van Bemmel. Gedeeld derde werden Alle Lenoir en Tommie Sloos.

Hoge finishes:
Michiel Sloos (100), Harold van Dam (102), Mike van Bemmel (104), Mark Bader (115).
180-ers:
Mike van Bemmel, Maarten Jansen

Verrassingstoernooi, zondag 6 maart

Posted 25/02/2022 By Berry

Het verrassingstoernooi van januari kon nog geen doorgang vinden. Gelukkig mogen we weer en dus… VERRASSING! Eindelijk weer eens een toernooi op de planning.

Na overleg met het bestuur gaan we zondag 6 maart 2022 ter viering van de herstart van de DBMN-competitie het Verrassingstoernooi houden. Om elkaar als Pirates weer eens te spreken en een lekker potje pijlen te keilen.

Hoe heet het toernooi? Het Verrassingstoernooi.
De verrassing? Het is een ‘gewoon’ toernooi.
Waar is het toernooi? Het Kraaiennest, Dezibel.
Voor wie is het? Alleen voor leden en steunleden van D.V. The Pirates.
Wat kost het? Helemaal niets!
Wanneer is het? Zondag 6 maart 2022.
Hoe laat inschrijven? 12.00 – 13.00 uur. Toernooi begint gelijk daarna.
Geplande eindtijd? Rond 17.00 – 17.30 uur hopen we klaar te zijn.

Voorlopige toernooiplanning

Posted 06/07/2021 By Berry

Naar aanleiding van de jaarvergadering van 5 juli 2021 is de voorlopige toernooiplanning van The Pirates voor 2021-2022 bekend.

De planning is voorlopig in afwachting van de regelgeving van het RIVM inzake het Corona-virus die tegen die tijd zullen gelden.

De planning is aan de rechterzijde van deze webpagina te vinden, of via het menu door naar ‘Voorlopige toernooiagenda 2021/2022’ te gaan.