Niet druk, wel gezellig

Het verrassingstoernooi van zondag 25 februari had als verrassing dat er niet heel veel deelnemers waren. Niet verrassend was dat het wel gezellig was!

De voorronde kreeg als spelsysteem een BO5 170 geloot. De twee poules van 4 en 1 van 5 speelden om de beste twee plaatsen om de winnaarsronde in te gaan. De rest ging naar de verliezersronde.

In de verliezersronde moest de jeugd (Bram, Bas en Bert) het in de halve finales uitvechten met golden-oldie Josephine in een BO5 170. Ze verloor van Bas en speelde om de 3e plaats tegen Bert in een potje BO3 301. Dit werd gewonnen door Bert. De finale tussen Bram en Bas ging in een BO5 naar Bram.

De winnaarsronde werd uiteindelijk een prooi voor Jasper van Vulpen. Hij won in de finale een BO7 301 met 4-3 nipt van Maarten Jansen. Om de derde plaats werd gestreden door Henny van Kessel en verrassing van het toernooi Marco Nolte. Dit werd gewonnen door Henny met 3-0.

Hoge finishes: 170 en 111 – Jasper van Vulpen.